Hösten 2017. Ängskullens dagis är tills vidare stängt på grund av problem i dagisutrymmena. Ängskullens barn är placerade på andra daghem i Sibbo.

 

29.9.2017 Hem och Skola dagen

Det här året firades Hem och skola dagen i Sibbo storskog. Bilder från dagen finns bland annat på vår facebook sida.

År 2016: Hem och skola dagen firar vi med temat Mitt yrke, favorit i repris. Föräldrar som har möjlighet att komma till skolan och presentera sitt yrke eller varför inte en hobby får gärna meddela klassläraren om detta senast 21.9. Även mor- och farföräldrar, gudföräldrar eller andra bekanta som man tror att vill komma till skolan och berätta om sitt yrke eller hobby är välkomna. Förra året hade vi en mycket lyckad dag och eleverna var ivriga att ta del av de olika yrkena som presenterades.

 

 

Senaste nytt hittar du också på facebook

 

Aktuellt!

Välkommen till  hemsidan för Hem och Skola i Gumbostrand!

Föreningen Hem och Skola vid Gumbostrands Skola och Ängskullens daghem fungerar som en förenande länk mellan elevernas/ daghemsbarnens hem och skolan/ daghemmet. Föreningen jobbar för en god och familjär stämning i skolan och på daghemmet och en ”vi-anda” som alla kan kännas vid. Detta görs genom anordnandet av olika evenemang, utfärder och sammankomster.

Föreningen jobbar för barnens bästa och deras behov är i fokus i allt vad HoS anordnar och bekostar. Sport, fysik, kemi, kultur och natur är ofta förekommande teman i vår verksamhet. HoS står gärna för det lilla extra i barnens vardag – kalla det guldkant, den som vill!   Logga in
     (för styrelsen)
 
Skolans hemsidor Logga in på Wilma Gumbohuset Vädret i Gumbo

Nyhetslänkar:

Sibbo kommun (RSS-sida) Hem och skolas hemsida Hem och skola på Facebook
Nyhetsanka - nytt från Svenskfinland Hufvudstadsbladet (lokalt) Yles svenska nyheter

 

Nyheter:

Inga aktuella nyheter

Följ oss på Facebook