Hösten 2017. Ängskullens dagis är tills vidare stängt på grund av problem i dagisutrymmena. Ängskullens barn är placerade på andra daghem i Sibbo.

29.9.2017 Hem och Skola dagen

Det här året firades Hem och skola dagen i Sibbo storskog. Bilder från dagen finns bland annat på vår facebook sida.

År 2016: Hem och skola dagen firar vi med temat Mitt yrke, favorit i repris. Föräldrar som har möjlighet att komma till skolan och presentera sitt yrke eller varför inte en hobby får gärna meddela klassläraren om detta senast 21.9. Även mor- och farföräldrar, gudföräldrar eller andra bekanta som man tror att vill komma till skolan och berätta om sitt yrke eller hobby är välkomna. Förra året hade vi en mycket lyckad dag och eleverna var ivriga att ta del av de olika yrkena som presenterades.